Welcome to Primaria Cerna   Click to listen highlighted text! Welcome to Primaria Cerna Powered By GSpeech

Pentru audio, selectati textul si apasati butonul PLAY, pentru marire text - folositi meniul CPANEL din dreapta

Font Size

Cpanel
Acasa Anunturi Anunt public privind decizia de incadrare

Anunturi primaria cerna

Anunt public privind decizia de incadrare

ȘOPU PETRE reprezentant al COMUNEI CERNA, titular al proiectului ASFALTARE STRAZI  IN SATELE MIRCEA VODA, GENERAL PRAPORGESCU, TRAIAN, LOCALITATEA CERNA,JUDEȚUL TULCEA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei Etapei de încadrare de către APM Tulcea, prin continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ASFALTARE STRAZI  IN SATELE MIRCEA VODA, GENERAL PRAPORGESCU, TRAIAN, LOCALITATEA CERNA,JUDEȚUL TULCEA”, propus a se realiza în intravilanul satelor MIRCEA VODA, GENERAL PRAPORGESCU, TRAIAN , județul Tulcea.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Tulcea, strada 14 Noiembrie, nr. 5, Tulcea, în zilele de luni până joi între orele 08.00–16.30 și vineri între orele 08.00–14.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmtl.anpm.ro.

 Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Tulcea.

Citeste detalii

Acasa Anunturi Anunt public privind decizia de incadrare
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech